document.write('
')

您现在的位置:韦德电竞网址 >韦德电竞网址 > 考试题库 >

2021安徽韦德电竞网址考试题库:英语通用模拟题(三)

2021-05-23 11:10:26| 来源:黄山中公教育
Passage 3

Having a sense of purpose may add years to your life, regardless of what the purpose is, research suggests.

韦德电竞网址Not only does it contribute to healthy aging, but it may also stave off early death, according to a study of 7,000 Americans.

The research, published in Psychological Science, applies across adult life, says a US-Canadian team.

It may be because purposeful people look after their health better and are physically fitter, they believe.

The study tracked the physical and mental health of more than 7,000 US adults aged 20 to 75 years.

Their purpose in life was assessed by the extent to which they agreed or disagreed with three statements:

韦德电竞网址Some people wander aimlessly through life, but I am not one of them. I live life one day at a time and don’t really think about the future. I sometimes feel as if I’ve done all there is to do in life.

When followed up 14 years later, the researchers found purposeful people had outlived their counterparts, even when controlling for other factors such as negative mood.

韦德电竞网址Furthermore, the added years did not appear to depend on the person’s age, or whether or not they had retired from work.

韦德电竞网址In other words, having a purpose in life appears to be good for you across the adult years, the researchers say.

Dr Patrick Hill, of the department of psychology at Carleton University in Canada, said the notion of living a life of purpose — setting large goals that direct your day-to-day activities — seemed to be protective on a number of fronts.

“In this study it is mortality, but other studies have shown people report better health,” he told BBC News.

韦德电竞网址“There is clearly a benefit from feeling a sense of direction or feeling you have these goals directing your day-to-day life.”

韦德电竞网址9. What dose the text mainly talk about?

A. The benefits of having goals for life

B. The relations between having goals for life expectancy

C. A study of 7000 Americans

D. Why purposeful people live longer

10. Who will live a shorter life than others?

韦德电竞网址A. Grace who love sports and plans a fitness club

B. Anna who enjoys cooking and eating delicious food

C. Jim who wants to be a wealthy man within 10 years

D. Emma who wishes to buy a big house with her own money

11. Where is the text most likely come from ?

韦德电竞网址A. A newspaper B. A report

C. A magazine D. A journal

Passage 4

Large industrialized countries are now in a recession. What are the prospects for economic recovery?

The three most important industrial economies in the world are, at the moment, facing enormous problems. Germany is struggling with the cost of reunification and is in recession. Japan is also experiencing recession and the United States has a large budget deficit.

Forecasters and analysts face questions about the prospects of an economic recovery. Here are some of their findings:

The election of a new president of the United States gave hope to the rest of the world. If the US recovered, the rest of the world would face a more promising future. However, analysts now accept that the US will only recover very slowly.

Consumer and investor confidence is still lacking. Large deficits and declining short-term interest rates mean that there is little scope for economic stimulus.

The Japanese economy, after years of trade and budget surpluses, is in deep recession and the growth rate has slowed down considerably. German economists have lowered their

forecasts for economic growth this year. The lowering of German rates may bring some relief to other members of the European Exchange Rate Mechanism (ERM). However, Germany’s importance as Europe’s largest export market may decline.

韦德电竞网址However, in some parts of the world, there are more positive signs, particularly in some Latin American countries and in South-East Asia. Analysts say that, as long as the rate of interest stays above the rate of growth in national income, then the ratio of debt to income will get worse. Falling interest rates help towards overcoming this problem. They believe it may take several years before there is real recovery. However, advances in technology are offering hope for the world economy.

韦德电竞网址12. The important industrial economies mentioned in the passage are _____.

韦德电竞网址A. Latin American countries and in South-East Asia

韦德电竞网址B. German, Japan and China

C. German, Japan and United States

韦德电竞网址D. Not mentioned

韦德电竞网址13. Find words or expressions in the above article which have the meaning of “The amount by which something is more than what is needed”?

A. deficit B. surpluses C. decline D. recession

韦德电竞网址14. According to the passage, which one is NOT true?

韦德电竞网址A. Consumer and investor still hold confidence in the US economy.

韦德电竞网址B. There is little scope for provoking the economy.

韦德电竞网址C. US is predicted to be recovering very slowly.

韦德电竞网址D. The US recovery would give the rest of the world a more promising future.

15. It could be implied that the rising of the interest rate _____.

A. can help towards overcoming this problem about the ratio of debt to income

B. may lead Germany’s importance as Europe’s largest export market to decline

C. may bring some relief to other members of the European Exchange Rate Mechanism

韦德电竞网址D. None of above

16. The tone of the passage suggests that the author is _____ about the world economy.

A. doubtful B. indifferent C. positive D. pessimistic

9.【答案】B。解析:主旨题。文章首句总领引出文章主旨,即:研究表明,拥有目标感将会增加你的寿命。接下来便通过一项实验来具体说明研究结果。因而文章主要讨论的就是“拥有生活目标与预期寿命之间的关系”。A项表述过于笼统,宽泛;C项只是文章的论据;文中并未谈及两者间联系的原因故排除D。因此本文答案为B。

韦德电竞网址10.【答案】B。解析:推断题。因为文章讨论的是拥有人生目标可以延长寿命。所以反向推断,如果一个人没有设立人生目标,那他的寿命相对而言就可能会短一些。因此,四个选项中,A项的目标是“计划开一家健身俱乐部”,C项的目标是“十年内成为一名富人”,D项的目标是“用自己的钱购置一所大房子”。所以,只有B项没有体现出人生目标,故选B。

11.【答案】A。解析:出处推断题。如果是一篇report(报告)或journal期刊,应该详细地描述研究的假设、过程及结论,但是这篇文章对于研究只是进行了简单地描述,故排除B和D;C. magazine指刊登各种文章、小说、诗歌、评议的杂志,但是此篇文章是跟科学内容相关的,故排除。再根据文章倒数第二段:he told BBC News. 可推断出文章应来源于报纸,故A正确。

Passage 4

12.【答案】C。解析:细节题。根据关键词important industrial economies定位到文章第二段。文章提到世界上最重要的三大工业国目前面临着韦德电竞网址问题,接下来分别讲到德国、日本和美国的韦德电竞网址情况。故本题答案选C。

韦德电竞网址13.【答案】B。解析:词义猜测题。根据词义“the amount by which something is more than what is needed”可知其字面意思是:某物的数量超过了需要的数量,也就是“剩余,盈余”。四个选项中只有surpluses符合,故本题答案选B。其他选项的意思是:A. deficit赤字,亏损;C. decline下降;D. recession衰退,不景气。

韦德电竞网址14.【答案】A。解析:细节题。由第五段第二句话Large deficits and declining... little scope for economic stimulus. 可知B项正确。根据第四段最后一句话However, analysts now accept that the US will only recover very slowly. 可知C项正确。由第四段第二句话If the US recovered, the rest of the world would face a more promising future. 可知D项正确。根据第五段的第一句话Consumer and investor confidence is still lacking. 可知消费者和投资者对美国的韦德电竞网址仍缺乏信心,所以A选项与文章意思相悖,故选A。

15.【答案】D。解析:推断题。题干问:由增长的利率可以推断出什么。根据最后一段中的...as long as the rate of interest stays above the rate of growth... Falling interest rates help towards overcoming this problem. 可以排除A选项;根据第六段的最后三句话German economists have lowered their forecasts for economic growth this year. The lowering of German rates may bring some relief to other members of ... (ERM). However, German...largest export market may decline. 可知韦德电竞网址增长率的下降引发了这一结果,不是利率增长,所以可排除B、C选项。故选D。

16.【答案】C。解析:态度题。通读全文可知,文章前面部分讲到德国、日本、美国三大工业国的韦德电竞网址衰退,其韦德电竞网址复苏缓慢;但是作者用了However一次,把视角转向了拉丁美洲和东南亚的韦德电竞网址情况,这些地区的韦德电竞网址发展势头良好。最后作者又说到advances in technology are offering hope for the world economy. 由此可知,作者对世界韦德电竞网址的态度是积极的。故选C。

关注黄山中公教育官方韦德电竞网址(hs2589911),及时掌握考试资讯!

领取更多免费资料!

韦德电竞网址咨询

 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处及源文件地址。
(责任编辑:黄山中公教育)

免责声明:本站所提供试题均来源于网友提供或网络搜集,由本站编辑整理,仅供个人研究、交流学习使用,不涉及商业盈利目的。如涉及版权问题,请联系本站管理员予以更改或删除。

关于中公
业务体系
网站产品
韦德电竞网址公众号
微博二维码
咨询电话(8:30-21:00)

韦德电竞网址400 6300 999

在线客服 点击咨询

投诉建议:400 6300 999转4

韦德韦德电竞网址app 实博网站怎么样 韦德平台正版官网是什么 实博注册app下载 实博官网注册 韦德韦德电竞网址官网始于1946 实博官网客户端安卓版下载 韦德1946韦德电竞网址官网 韦德官网下载地址 韦德注册登录下载